Om Byggtjänst i Hoting

Byggtjänst i Hoting AB grundades 2005 av Malin Ericsson och Morgan Bölander som idag driver företaget.

Antalet anställda uppgår idag till 22 helårsanställda.

 

Efter ca 10 år i Skanska bestämde vi oss för att pröva våra vingar i ett eget bolag. Alla våra skickliga och trogna medarbetare från Skanska-tiden ställde upp på idén och följde med oss in i Byggtjänst.

År 2007 övertog vi även delar av Skanskas verksamhet i Sollefteå, där det idag finns 3 skickliga och trogna medarbetare.

Vår första annons hade en underrubrik "Vi byter skylt men fortsätter som förut". Det, samt "Nöjda kunder vår reklam" är vår ledstjärna.

 

Vi sysslar med om-, ny- och tillbyggnader, försäkringsjobb och entreprenader.

Våra kunder finns bland stat, kommun, landsting, försäkringsbolag, privata företag och privatpersoner. Vi utför alla inom branschen förekommande arbeten - stort som smått.

 

Vårt verksamhetsområde omfattar i huvudsak Strömsund, Dorotea och Sollefteå kommuner men undantag förekommer med arbeten såväl i Östersund, Kramfors och Sundsvall.

 

Vi har egna träarbetare, murare, plattsättare och mattläggare och egen byggplåtsavdelning med två plåtslagare. Vi ombesörjer även el, vvs och målningsarbeten.

I firman finns också en konstruktör som jobbar med den senaste ritningstekniken. Han arbetar bla. med bygglovsansökningar, ritningar och konstruktionsberäkningar.

 

Den 25 november 2011 öppnade vi en färg- och bygghandel. Där säljs färg, byggmaterial, beslag, maskiner, arbetskläder, smink, parfym, trädgård, djurfoder, fritid,  kontorsmaterial mm

 

Byggtjänst i Hoting är medlem i Sveriges Byggindustrier (BI)

 

Vi är även GVK- auktoriserade för plast och keramik

Tel: 0671-107 43
Mobil: 070-653 06 81